top of page

Holotropic breathwork retriitti

Seuraava Holotropic Breathwork - retriitti järjestetään 9.-12.5.2024 Salon liepeillä Ystävyyden Majatalossa. Tervetuloa tutkimaan sisäisiä syvyksiä retriitillemme! Lue lisää www.holotropic.fi

Holotropic breathwork retriitti

Holotrooppinen hengitystyöskentely on voimakas itsetutkiskelun ja terapian menetelmä. Siinä hyödynnetään tehostettua hengitystä ja sisäistä prosessia tukevaa musiikkia, joiden avulla on mahdollista saavuttaa holotrooppisia tajunnantiloja, jotka ovat monesti parantavia, muutosvoimaisia ja informatiivisia.

Holotrooppinen hengitystyöskentely on pohjimmiltaan voimaannuttava menetelmä, jossa on mahdollista löytää yhteys omaan sisäiseen parantavaan viisauteen (Inner healing wisdom) irtipäästämisen ja antautumisen kautta.

Holotrooppiset kokemukset ovat hyvin henkilökohtaisia ja liittyvät usein merkityksellisesti kokijan elämään. Yleisenä strategiana sessioiden aikana on seurata sitä, mitä hetkessä tapahtuu spontaanisti ja ilmaista se tarvittavalla tavalla. Fasilitoijat voivat myös auttaa prosessia etenemään yksinkertaisella kehotyöskentelyllä.

Jotta menetelmä olisi mahdollisimman turvallinen ja hyödyllinen, työpajat koostuvat aina kolmesta osasta: valmistautumisesta, sessiosta ja integraatiosta. Holotrooppisen hengitystyöskentelyn on kehittänyt Stan ja Christina Grof 1970 -luvulla vaihtoehdoksi psykedeeliterapialle.

Teksti Holotropic Breathwork Finland yhdistyksen nettisivulta.

bottom of page