top of page
IMG_6854.jpg

PALVELUT

Kaikessa ohjauksessani on vahvasti läsnä rakkaudellisuus, sallivuus ja myötätunto.

Yhteistyö on kokonaisvaltaista ja voimaannuttavaa ja hyödyntää monipuolisia menetelmiä sisäisen kokemuksen tutkimiseen ja työstämiseen (mm. kehollisuus, liike, ääni, hengitys, kosketus). Työskentelyotteeni on traumalähtöistä ja perustuu turvan kokemuksen sekä omien resurssien vahvistamiseen.

Hengitysvalmennus

Hengitysvalmennus tähtää arjen terveyttä tukevan toiminnallisen hengityksen löytämiseen ja vahvistamiseen, hermoston hallintaan ja keho- mieliyhteyden vahvistamiseen. 

Hengitysvalmennuksessa voimme tutkia spesifejä teemoja, esim.

  • Palautuminen, stressin purku ja vireystilan säätely

  • Suorituskyvyn nostaminen urheilijoille 

  • Hengitys tukena puhetyötä tekeville

  • Hengityksestä helpotusta krooniseen kipuun tai hengityksen häiriötiloihin

Valmennusta on mahdollista toteuttaa yksittäisinä kertoina (riippuen tavoitteesta suositus 3-5 kertaa) - Kysy lisää!

 

Ohjaus yksilöille.  

Holotropic Breathwork

Fasilitoin ja järjestän Holotrooppisen hengitystyöskentelyn tapahtumia ja retritteejä. 

Lue lisää www.holotropic.fi

Breathwork

Breathwork -hengitysmatkat tukevat sinua syvemmän rentoutumisen, itsereflektion ja henkilökohtaisen kasvun polulla.

 

Breathwork eli hengitystyöskentely on hengityksen siivittämä matka oman kehon ja mielen syövereihin. Matkan sisältö kumpuaa meistä itsestämme ja esiin voi nousta esim. luovuutta, tunteita, kehollisia kokemuksia tai tiedostamattomia taakkoja. Sisimpämme kohtaaminen on arvokasta ja voimme sen myötä löytää vapautta, virtaavuutta ja helppoutta olemiseen - Breathwork on tähän tehokas ja hellävarainen työkalu.

 

Breathwork -hengitysmatkat ovat turvallisia ja yksinkertainen hengitystekniikka avaa oven kokemukselle tietoisen mielen irtipäästämisen kautta.  Ohjaajana sitoudun ylläpitämään ilmapiiriä, jossa jokainen osallistuja voi tehdä omaa matkaansa turvan, kunnioituksen ja sallivuuden tilasta käsin.

 

Sekä vasta-alkajat, että kokeneet hengittelijät ovat tervetulleita heittäytymään Breathwork- tutkimusmatkalle: Anna hengityksen viedä sinut syvemmälle itsetuntemukseen ja hyvinvointiin!

Ohjaukset yksilöille tai ryhmille.

Yhdistettävissä muihin palveluihin.

Kysy lisää!

Somatic Experiencing - Kehollinen traumatyöskentely

Somatic Experiencing (SE) on lempeä ja kehotietoinen lähestymistapa traumaattisten kokemusten käsittelyyn ja paranemiseen. SE-hoidoissa keskitytään kehon luonnollisten selviytymismekanismien aktivointiin ja trauman jännitysten purkamiseen kehossa.

Hoidoissani pyrin luomaan turvallisen ja myötätuntoisen tilan, jossa voit tutkia omaa kehotietoisuuttasi ja löytää kehosi luonnollisen parantumisprosessin. Käytän erilaisia kehollisia harjoituksia, hengitystekniikoita ja keskustelua tukeakseni sinua matkallasi kohti eheytymistä.

 

Olen aloittanut Somatic Experiencing koulutuksen alkuvuonna 2024 ja tarjoan SE-terapiaa harjoittelutyönä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika!

 

Ohjaus yksilöille.

Luontoyhteys

Luonnon eheyttävä ja voimaannuttava energia vahvistaa ja tukee ihmisen psyykkistä, sekä fyysistä hyvinvointia.

 

Luontoyhteysharjoitukset ovat ainutlaatuinen tapa kokea luonnon rauhoittava ja eheyttävä vaikutus. Harjoituksissa hyödynnetään luonnon monimuotoisuutta ja kauneutta rentoutumisen, läsnäolon ja itsetuntemuksen edistämiseen.

Olemme luontokappaleita ja luontoyhteysharjoituksilla vahvistamme yhteyttä niin omaan luontoomme kuin elämän ja maailman laajempaan kokonaisuuteen, joka on läsnä meissä kaikissa. 

 

Ohjaukset yksilöille ja ryhmille.

Yhdistettävissä muihin palveluihin.

Kysy lisää!

IMG_6854.jpg

Ihanilta asiakkailta kuultua..!

Osallistuja Holotropic breathwork - retriitiltä 6/2023

"Iida's soft and soothing motherly voice calms everything right down to the core. The space and atmosphere felt really safe and  it enabled me to fully let go."
bottom of page